Wie ben ik?

Inge J. F. Ringoot, aangenaam.

(Op Instagram gewoon @ingeringoot).

Ik leg al 30 jaar krullen in mijn haar en moet hoesten van een oorstokje in mijn linkeroor (niet bij het rechter). Ik hou van hardlopen, de zon en mijn buitengewoon fantastische man Stan.

Tegenwoordig ben ik ook zwanger van ons eerste kindje. WE KRIJGEN EEN ZOONTJE, HOERA! In juli mag ik onze paté eindelijk liefdevol in mijn armen nemen.

Welke 30’er blogt er nu nog? WAAROM WAAROM WAAROM?

In november 2018 startte ik deze blog met als hoofddoel de winter door te komen. Hardlopend bedoel ik dan hé.

Zo had ik de verschrikkelijke gewoonte om mijn looproutine compleet te onderbreken eens de donkerte, koude, regen en sneeuw de kop opstaken (complete HORROR voor zomermenskes als ik).

Gelukkig kon ik die winter rekenen op jullie steun. En dankzij jullie massale, onverbiddelijke, meedogenloze sociale controle is het mij wel degelijk gelukt om het hele jaar door te blijven lopen. HOERA!

Ik ben ondertussen zelfs proud member van het geweldige Asics Frontrunner Team, de grootste loopcommunity ter wereld! Daarnaast ben ik ook een enthousiaste ambassador van Etixx. Ge weet wel, de betere sportvoeding (de beste is niet gelogen, maar ik wil niet klinken als een influencer).

Aangezien ik ondertussen quasi elk mogelijke zwangerschapskwaaltje heb beleefd, gevoeld en beweend, is lopen momenteel niet aan de orde (nee, dat zijn geen tranen in mijn ogen). Noodgedwongen ben ik een stukje nieuwe wereld binnengewandeld met een crazy, onverwachts besef: ik kan ook bloggen over andere dingen dan lopen (ik zei het toch: CRAZY SHIZZLE OP DEZE BLOG).

Hier gaan we.
YES WE CAN!

En seg, laat gerust af en toe iets van je horen hé.

Veel XOXO’tjes en een dikke zweetknuffel,

INGE

XX

Een gedachte over “Wie ben ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s