7 ultieme tips om niet af te haken in de winter

Hé jij daar,

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar laten we zeggen dat ik mijn verleden wel geregeld afhaakte in de wintermaanden. Niet dat mijn goesting per se afnam, het waren eerder de omstandigheden die ervoor zorgden dat ik een loopje miste en dan nog eentje … tot ik ineens op het punt kwam waarop ik een paar weken niks meer had gelopen en het uiteraard dubbel zo moeilijk werd om de draad opnieuw op te pikken.

Tot vorig jaar dus. Zo was de winter van 2018-2019 de eerste sinds lang waarin ik heerlijk goed heb doorgezet. (Een fiere, goedkeurende blik is toegestaan.)

En ook deze winter ben ik goed op weg om te overleven tot de lente weer aanbreekt. Ik wil maar zeggen: ik snap het steengoed als de donkere dagen gecombineerd met ongezellige plensbuien ook jou wel eens tegenhouden om die eerste stapkes buiten de deur te zetten.

Gelukkig heb ik intussen enkele ultieme tips ontwikkeld om mij maximaal te wapenen tegen mijn natuurlijke drang naar winterstopjes. Voor mij lijken ze alvast steengoed te werken, dus wie weet, heb jij er ook wel iets aan. En zo niet, blijf proberen, oké? 😉

Ik verzamelde mijn tips op onze super coole Asics Frontrunner Blog. Kwestie van niet alles dubbel te posten, vind je ze mega easy hier terug of door op mezelf hieronder te klikken! 🙂

Dikke zweetknuffels en veel XOXO’tjes,

INGE XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s