Yayyy, ik ben een Etixx-ambassador (maar wat is dat nu eigenlijk?)

Hé jij daar!

Misschien zag je het al verschijnen op mijn insta, maar jawel: ik ben sinds kort mega officieel fuelled by Etixx. En dat in een ongelofelijk team met zalige medesporterkes en echte topatleten en al! Ik moet waarschijnlijk niet zeggen hoe VERY MUCH IMPRESSED het amateurloperke in mezelf hiermee is. Maar echt niet normaal! 😀 

Maar wat is dat nu eigenlijk, dienen Etixx? En vooral: wat gaat zo’n mini loperke als mezelf hiermee doen?

Ik denk dat ik Etixx-producten het best kan omschrijven als sport- en supplementenvoeding (ge weet wel, met van die eiwitshakes en barrekes en gellekes etc.) waarmee je zowel voor, tijdens als na je work-out je verbruikte voedingsstoffen kan opladen en bijvullen, afhankelijk van wat je juist hebt gedaan en je lijf op dat moment nodig heeft. Etixx wil eigenlijk de sporterkes zoals wij gezond ondersteunen om onze sportprestaties zo duurzaam mogelijk te maken. 

‘t Is niet echt een geheim dat de juiste eetgewoonten een wereld van verschil kunnen maken op onze prestaties. Op onze eerste teamdag leerde ik trouwens ook dat zelfs het tijdstip waarop je alles inneemt superbelangrijk is als je het maximum uit je trainingen wil halen en je lichaam na de inspanning zo goed mogelijk wil laten herstellen. 

Aangezien ik nog een relatieve leek ben op het vlak van sportvoeding, vind ik het een zalige kans om een keertje voor mezelf te ontdekken wat het verschil zal zijn nu ik voor de verandering eens wél rekening ga houden met de juiste hydratatie, energieproductie, spieropbouw en recuperatie. Maar ik moet dus nog superveel ontdekken hé!

Sowieso kijk ik er keihard naar uit om mijn lijveke aan de testjes te onderwerpen (zéker met die marathon op komst, whooooop) en dan zal ik de effecten uiteraard met volle goesting delen hé binnenkort. DEAL?

30 procent korting

Voor wie Etixx al lang geen onbekende meer is, mag ik trouwens een kortingscode uitdelen. Gewoon ETIXXINGE invullen bij je volgende bestelling in de webshop en je krijgt meteen 30 procent korting.

En ja, wie de producten graag wil leren kennen mag die code natuurlijk ook gebruiken hé. ‘t Is eigenlijk voor iedereen die wil. 😀 

Dikke zweetknuffels en veel xoxo’tjes,

INGE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s