Het effect van 6 maanden Asics op ’t lopertje in mezelf

Hรฉ jij daar!

Nu ik 6 maanden deel uitmaak van het geweldige Frontrunners-team, vond ik de tijd rijp om eens op te lijsten welke effecten het lopertje in mezelf tot hiertoe al heeft mogen ondervinden van een half jaar rondhuppelen in Asics-gear.

Qua schoenen is er eigenlijk niet zoveel veranderd voor mij, maar op vlak van kledij is er toch wel een redelijk nieuwe wereld open gegaan. ๐Ÿ˜€

Ik schreef hierover een blogje op de Frontrunner-site. Kwestie van niet alles dubbel te gaan posten en copy-pasten en zo, kan je mijn tekst HIER terugvinden (of door op de foto hieronder te klikken.)

Massa’s zweetknuffels & veel XOXO’tjes!

INGE XX

2 gedachtes over “Het effect van 6 maanden Asics op ’t lopertje in mezelf

 1. Sandra zegt:

  Ola, hier kan ik nog iets van leren. Jij zegt: “niet elk kledingstuk is mijn model en da’s perfect okรฉ, want dat maakt kledingstukken die dat wรฉl zijn des te waardevol” . Kwestie van omdenken kan dat tellen, ik ga dat ook in mijn hoofd steken, dat dat okรฉ is als er mij iets niet past, want dat er andere kledingstukken mij vast wรฉl geweldig staan. Dergelijke inzichten, geweldig! ๐Ÿ™‚
  (ik kom uit een verleden waarin er mij รฉcht niets paste, dus ik ben op mijn leeftijd nog tot geweldig veel inzichten aan het komen. ๐Ÿ˜‰ )

  Liked by 1 persoon

  • ennognekilometer zegt:

   HIhiiii blij dat ik je zo tot nieuwe inzichten kon brengen! ๐Ÿ™‚ Het meeste zit vooral in ons kopke en dat maakt dat we veel kunnen omdraaien zolang de positieve ingesteldheid maar mee is. Hihiii. Groetjes daar!! XXX

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s