Hoera, ik ben geen podcast-maagdje meer!

Eindelijk heb ik ze gezien, beleefd en gevoeld: de grote voordelen van podcasts bij het lopen.

Hé jij daar!

Ik weet het, ik kom er onwaarschijnlijk laat mee. Podcasts zijn voor massaal veel mensen ondertussen een vast deel van de routine geworden. En oké, tijdens mijn autoritjes van en naar het werk legde ik al wel eens eentje op, maar om ze nu echt tijdens het lopen te beluisteren? Hmmm … er was toch iets dat mij tegenhield.

Niet dat ik een afkeer had of zo van podcasts. Maar ik voelde gewoon niet het minste beetje verlangen om met vreemde stemmetjes met nog meer vreemde stemmetjes in mijn oren te gaan lopen.

Tot nu dus.

Ik zag Susan Krummins knallen op haar WK-10.000 en ineens besefte ik dat ik al een tijdje niet meer naar haar Susy Q&A-podcast had geluisterd (die ze elke week maakt samen met de hoofdredacteur van Runner’s World Nederland).

Als insta-superfan en wannabe bff van Susan, is het uiteraard geen verrassing dat het exact de hare was die mij mocht vergezellen bij mijn eerste podcast-loopje.

En inderdaad, wat iedereen al lang van de daken schreeuwt, klopt zo hard als mijn hart na 30 sit-ups: die crazy oorstemmetjes doen je écht alle afstand en tijd vergeten.

Aangezien ik nog in volle heropbouw ben, had ik een losloopje van 6 kilometer in mijn hoofd. Maar voor ik het wist, zat ik al aan 8. En dan moest ik mij nog ferm inhouden om niet verder te gaan. En het beste van al: ik had amper het gevoel dat ik aan het lopen was. De vermoeidheidspijntjes in mijn benen kregen zelfs niet de kans om vermoeidheidspijntjes te worden.

Vergelijk het met een praatje onder bff’s, maar dan zonder dat je zelf moet praten. Wat tijdens een loopje natuurlijk steengoed uitkomt want zo kan je lekker je adem sparen voor de real shizzle.

Ge hoort het al: ik heb er een nieuwe obsessie bij. En nu ik de smaak te pakken heb, ben ik uiteraard superbenieuwd naar wat er nog meer op de podcastmarkt cirkuleert.

SHOOT MAAR LEKKER MET DIE TIPS! Sport gerelateerd is een plus, maar ik sta open voor alles veel.

Zweterige knuffels en veel xoxo’tjes!

INGE XX

6 gedachtes over “Hoera, ik ben geen podcast-maagdje meer!

  1. Broccolise zegt:

    Zalig! Ik heb dit ook pas enkele weken terug echt ontdekt ” podcasts tijdens het lopen” maar wat een zaligheid, de tijd gaat echt zoveel sneller. Ik vind zelf de podcast van Eva Daeleman zalig (Elke dag vakantie), Nerdland (ook geschikt voor niet zo nerdy mensen) en Welcome to the AA van Alex Agnew 🙂
    Ik heb Suzy Q&A alvast aan mijn lijstje toegevoegd!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s