Wajooo, ik ben een Asics Frontrunner!

OH. MY. GOD! (lees op freakerige toon, want zo hard ben ik nog altijd aan ’t freaken. πŸ˜€ )

Met tienduizenden andere lopers kijk ik al een dikke maand uit naar deze dag, want vandaag heeft Asics bekend gemaakt welke nieuwe loopfreakjes mogen toetreden tot het zalige clubje van de Asics Frontrunners.

EN IK BEN ERBIJ!!

Ik ben gekozen. Ik ben vanaf nu een officiΓ«le Asics Frontrunner van Team Benelux! Hoe crazy zalig ultra waanzinnig de max is dat?! πŸ˜€ (Ik ben nog altijd een beetje in de ‘oh my god, ik kan het niet geloven’-fase!)

Toen ik het goede nieuws-telefoontje kreeg, was ik net in het midden van mijn training trouwens (lang leve de ironie!) Nochtans onderbreek ik bijna nooit een training (tenzij voor een rood licht of *kuch* darm issues), maar soms zit uw buikgevoel gewoon juist, weet ge. πŸ˜‰

Check hier mijn verbaasd kopke.

Ik denk dat het redelijk opvallend is, maar SERIEUS, ik ben zΓ³ waanzinnig content dat ik vanaf nu een stukje mag zijn van het zaligste loopteam ter wereld!

Een dikke maand geleden pende ik het al neer in mijn application form: “Ik ben er klaar voor, laat maar weten wanneer we erin vliegen.”

Et voilà, tijd om er duizend procent voor te gÑÑn! De goesting is immens, ge hebt geen idee. Dit wordt knallen en genieten en nog harder knallen.

Team work makes the dream work

Ik kan zo hard niet wachten om de andere gekkerds van Team Asics te leren kennen en samen nog harder te genieten van de schoonste hobby ter wereld en die ongelofelijke drive met de rest van de wereld te delen, want lopen is de max en dat mag iedereen weten, voelen, proeven en ruiken (ge weet wel, zweet en zo πŸ˜‰ )

Dikke merci en pollekeskusserij (dit is een woord, ja) aan Asics voor het vertrouwen. Dit wordt een topparcours’ke, dat weet ik nu al!

En voor wie geen idee heeft waarover ik het al de hele tijd heb:

Het ASICS FrontRunner project is een wereldwijd team met als hoofddoel gemotiveerde mensen van over de hele wereld te ondersteunen. We zijn een unieke en authentieke community waarin ASICS FrontRunners hun gezamenlijke passie voor hardlopen delen en hun lichaam en geest in beweging zetten. We doen mee aan races en evenementen en delen onze passie, kennis en inspiratie. Met meer dan 700 atleten in zo’n 30 landen werken we samen aan een gezamenlijk doel: de wereld in beweging krijgen!

Asics
Dikke zweetknuffels en veel xoxo’tjes,

Inge X.

14 gedachtes over “Wajooo, ik ben een Asics Frontrunner!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s