Hé jij daar! *lopers smiley*

Ik ken je (nog) niet, maar ik heb groot nieuws: ik ben met mijn eigen hardloopblog gestart, HOERA!

Een beetje gek, maar eigenlijk ook niet. Lopen doe ik quasi heel mijn leven al en bloggen eigenlijk ook, al was de gebruikelijke naam toen nog dagboek en hing er een slotje aan (mét reservesleutel, ha!)

En toch is het anders, want hoewel ik altijd heb gelopen, ben ik nu voor het eerst in mijn volwassen leven (klinkt dit oud, nee toch hé?) met een loopschema gestart. En dat is reuzespannend, want ik train nu met intervallen en hartslagzones en zo. En dit onder de fantastische begeleiding van mijn formidabel lief en marathonloper Stan. Hoe de max is dát?

Een pak nieuwe belevenissen en ervaringen dus op loopvlak! En daarom leek het mij een topidee om al deze nieuwe prikkels, tips, successen en sucsnieten neer te pennen (in plaats van mijn omgeving ermee lastig te vallen :D) En wie weet kan ik andere (beginnende) hardlopers inspireren met mijn belevenissen voor, tijdens en na het lopen.

Kan het nog beter?
Ja, ’t kan nog beter.

Want jij geeft mij tegelijk een onbetaalbaar geschenk terug! Zo staat de winter voor de deur (sorry, maar ’t is echt), wat donkere dagen betekent, kou, regen en als we geluk hebben nog wat sneeuw. Een kleine HORROR voor zomermenskes als ik, en bijgevolg de ideale combinatie om het lopen op te geven – zoals in het verleden al te vaak is gebleken.

Gelukkig kan ik deze winter rekenen op jouw steun, want jawel, met deze blog voorzie ik mezelf van die ene harde, onverbiddelijke, meedogenloze sociale controle… JIJ!

Da’s dan afgesproken, hier gaan we.
YES WE CAN!

(Voelt ge ‘t al? Dat werkt hier keihard.)

En seg, laat gerust af en toe iets van je horen hé.

Heel veel liefs en een lekker dikke zweetknuffel!

X

10 gedachtes over “Hé jij daar! *lopers smiley*

  1. Ilke molemans zegt:

    Ik ben er ook aan begonnen maar momenteel nog in het warme Brazilië. Eind november doe ik lactaat test om ook op hartslag en intervallen te trainen. Volgend jaar eens samen aan wedstrijd doen 😁

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s